Έκκληση προσφοράς για το δρόμο της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Δερβιτσάνης

1312

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι Δερβιτσιώτες

Χριστός Ανέστη!

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε, ούτως ώστε να σταθείτε αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επισκευή του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών, στο πολυπόθητο και ιστορικό μας “Μαναστήρι”.

Χρόνια τώρα για να μπορέσουμε να γιορτάζουμε τη Δευτέρα του Πάσχα σ’ αυτόν τον τόσο ιερό χώρο, επίσης και την Παρασκευή στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής – Παναγιάς, γίνονται μεγάλες προσπάθειες παρέμβασης για τη συντήρηση του δρόμου. Με συνεχείς δωρεές και με πολλή αγάπη, από φιλότιμους Δερβιτσιώτες.

Έτσι, με κοινή πρωτοβουλία της Ενορίας και της Κοινότητας Δερβιτσάνης, άρχισε η τσιμεντόστρωση του δρόμου βάση ειδικής μελέτης.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των συγχωριανών μας και η συνεχής προσφορά για ακόμη μια φορά μας παρέχει συνεχώς την ελπίδα ούτως ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ολοκλήρωση αυτού του θεάρεστου έργου!

Επιπλέον θα πρέπει να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως όλους εκείνους που μέχρι σήμερα συμπαραστέκονται σε αυτή την προσπάθεια είτε με εθελοντική εργασία, είτε και προσφέροντας χρηματική βοήθεια.
Τέτοιες πράξεις τιμούν τις ρίζες και την παράδοση μας, ενδυναμώνουν την παρουσία μας στη γη των πατέρων μας και ενισχύουν τη νέα γενιά, δίνοντάς της το καλό παράδειγμα, σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.

Για τη συμβολή σας καθώς και για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνείτε στους παρακάτω τηλ. αριθμούς:

Φίλιππος Μπόμπολης: +355692652763
Τηλέμαχος Τσιούρης: +306945348463
Ευφροσύνη Ντάκου: +355696813974

Υγεία και δύναμη σε όλους!

Από την Ενορία και την Κοινότητα Δερβιτσάνης